Om oss

Möjligheternas Plats (MP) grundades som en ideell organisation av eldsjälar från Malmvägen/ Turebergsområdet i Sollentuna år 2013. Sedan hösten 2017 står organisationen på två ben, dels som en ideell förening samt som ett företag (AB). Verksamheten bedrivs med utgångspunkt från kontoret på Malmvägen 32, Sollentuna.

 

Den ideella föreningen bedriver självledarskapsutbildning samt erbjuder en öppen mötesplats för primärt unga vuxna 18-25 år i Sollentuna. På den öppna mötesplatsen är man välkommen för rådgivning, förslag och samtal gällande samhälle-, utbildnings- och arbetsmarknadsrelaterade frågor. Vi erbjuder även individuell coachning och hjälp att starta eget. En viktig metodik för oss när vi jobbar med unga människor är att unga leder unga och använder oss därför utav ungdomsambassadörer för att nå ut till unga som idag saknar sysselsättning.


Företaget bedriver olika konsultuppdrag. En stor uppdragsgivare är Sollentuna Kommun där vi är en godkänd leverantör för att erbjuda jobb- och studiecoaching till människor som idag är sysslolösa. Vi genomför även en del olika events.

MP riktar sig primärt mot kvinnor och män från 16 år och uppåt. Vår främsta målgrupp är ungdomar/unga vuxna mellan 16 och 25 år.

 

Vi arbetar med stor passion för integration och samhällsutveckling.

Ingenting är omöjligt - Det omöjliga tar bara lite längre tid.

Samarbetspartners